Kundeservice ring til os på 71 99 24 44 (Mandag-onsdag 9:00-12:00, torsdag 10:00-12:00 & 14:00-17:00, fredag lukket)

Hurtig levering

Dag til dag levering

Gratis levering

Ved køb over 1500,-

EAN Faktura

Betal via EAN faktura

MobilePay

Betal med MobilePay

Levering & Fragt

Nu også mulighed for at hente nogle af varerne på vores lager i Randers.

Hent selv – Hvis du ønsker selv at hente varen, skal du skrive “Afhentes” i kommentaren. Du vil så, i forbindelse med at vi behandler din ordre, få besked om hvornår varen kan være klar til afhentning. Medbring din ordrebekræftelse enten på print eller på din telefon/tablet.

Du finder os her:

Gl. Silkeborgvej 33 Øster Velling
8920 Randers NV

Se på Google maps her

Vi har åben (lager):
Mandag-onsdag fra 8-16
Torsdag 8-17
Fredag 8-12
Eller efter aftale

Dokumentation og vejledning – Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra e-home.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra e-home.dk’s side, er denne af vejledende art.

 

Afsendelse – Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1 til 3 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse, med mindre andet er angivet i varens beskrivelse. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder e-home.dk sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager.

 

Leveringstidspunkt og transport – Levering af varer fra e-home.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker som udgangspunkt med Post Danmark. Hvis varens vægt overstiger 20 kg eller stor volumen fremsendes den i stedet med Danske Fragtmænd.

 

Risikoen for varerne – Risikoen for varer købt i e-home.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Fragtomkostninger – Køber betaler fragtomkostninger i forbindelse med køb af varer hos e-home.dk. Fragtomkostningerne udregnes ud fra vægt og ved større varer også ud fra volumen. Fragtbeløbet fremgår og betales af køber i forbindelse med gennemførelse af ordre. Der må påregnes ekstra omkostninger og leveringstid ved levering til andre lande, Grønland, Færøerne og ikke brofaste danske øer.

 

Gratis fragt over 1500,- – Ved køb over ialt kr. 1500,- leveres der frit i Danmark. Ved levering til andre lande, beregnes fragt uanset ordrestørrelse.

For enkelte varer (typisk møbler o.lign). Kan det være forbundet med ekstra omkostninger at få leveret til Grønland, Færøerne og ikke brofaste øer. Er det tilfældet vil du altid blive kontaktet inden afsendelse af den bestilte vare.

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER

 !-->