Kundeservice ring til os på 71 99 24 44

Hurtig levering

Dag til dag levering

Gratis levering

Ved køb over 1500,-

EAN Faktura

Betal via EAN faktura

Kundeservice

Tlf.: 71 99 24 44

Levering & Fragt

Dokumentation og vejledning – Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra e-home.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra e-home.dk’s side, er denne af vejledende art.

 

Afsendelse – Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1 til 3 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder e-home.dk sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager.

 

Leveringstidspunkt og transport – Levering af varer fra e-home.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker som udgangspunkt med Post Danmark. Hvis varens vægt overstiger 20 kg eller stor volumen fremsendes den i stedet med Danske Fragtmænd.

 

Risikoen for varerne – Risikoen for varer købt i e-home.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Fragtomkostninger – Køber betaler fragtomkostninger i forbindelse med køb af varer hos e-home.dk. Fragtomkostningerne udregnes ud fra vægt og ved større varer også ud fra volumen. Fragtbeløbet fremgår og betales af køber i forbindelse med gennemførelse af ordre.

 

Gratis fragt over 1500,- – Ved køb over ialt kr. 1500,- leveres der frit i Danmark. Ved levering til andre lande beregnes fragt uanset ordrestørrelse.

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER